Elektricien Alkmaar

Elektrotechnische installaties vakkundig aangelegd door een elektricien

Bent u aan het verbouwen aan uw nieuwbouwwoning? Of gaat u juist een stuk aanbouwen aan uw woning? Het is belangrijk dat uw elektrotechnische installaties worden geïnstalleerd door een erkend elektricien. Het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn en kan niet alleen lichamelijk letsel veroorzaken, maar het kan ook schade aanbrengen aan het pand. Vaak komt dit door een gebrek aan expertise. Met met ruim 10 jaar ervaring is Kevin, de elektricien van Miller Elektrotechniek, een betrouwbare partner. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij niet alleen vakkundig uw installaties aanleggen, onderhouden en repareren, maar kan hij ook betrouwbaar advies geven tijdens de verbouw. Miller Elektrotechniek komt graag bij u langs in Alkmaar voor een opname. 

Een ervaren elektricien in Alkmaar voor iedere klus 

Voor velen lijkt het vanzelfsprekend dat het licht aangaat of dat de droger functioneert, nadat je die aansluit aan een stopcontact. Toch moet er eerst een elektriciteitsnetwerk worden aangelegd, zodat het functioneert. Een elektricien houdt zich echter met nog meer werkzaamheden bezig zoals:

 • De onderhoud van elektrotechnische installaties
 • Het vervangen van schakelmateriaal
 • Aanleggen van een nieuwe schakelaar
 • Testen van elektra
 • (af)monteren van stopcontacten en (aard)lekschakelaars
 • Monteren van verlichting 

Goed advies legt de basis voor een betrouwbaar en duurzaam elektriciteitsnetwerk. Miller Elektrotechniek komt graag met u in contact om uw verbouw tot een succesvol einde te brengen!

Over Miller Elektrotechniek 

Miller elektrotechniek is gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud en verbouw van diverse elektrotechnische apparatuur in woningen en bedrijfspanden. Kevin werkt al ruim 10 jaar als elektricien in Alkmaar en omgeving. Hij heeft al talloze woningen en bedrijfspanden kunnen voorzien van een betrouwbaar elektriciteitsnetwerk. Kevin Molenaar besloot uiteindelijk om zijn eigen bedrijf op te richten in 2017. Hij helpt u graag met diverse vraagstukken over elektriciteit. 

Heeft u een elektricien nodig in Alkmaar of omgeving? Miller Elektrotechniek komt graag met u in contact!

Neem gerust contact op door te mailen naar info@millerelektrotechniek.nl

Neem contact op

Heeft u vragen over elektrotechnische werkzaamheden of advies hierover? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

  Advies

  Werken met elektriciteit brengt grote risico’s met zich mee. Binnen ons vakgebied gebeuren te veel ongelukken door onvoldoende kennis en incorrect handelen. Het juiste advies zorgt ervoor dat we het risico op onveilige situaties minimaliseren. Heb je vragen over je huidige of een nieuw aan te leggen elektrotechnische installatie? Neem dan contact met ons op. Een ervaren en deskundig medewerker van ons bedrijf helpt je graag verder met het juiste advies!

  Neem contact op

  Over ons

  Het brein achter Miller Elektrotechniek is de ondernemende technicus Kevin Molenaar. De techniek is een enorme inspiratiebron bij het oplossen van problemen en het aanbrengen van verbetering en duurzaamheid in het dagelijks leven.

  In 2010 begon Kevin als monteur bij een elektrotechnisch bureau in de buitendienst. Daar heeft hij kennis en ervaring opgebouwd en zich doorontwikkeld tot een ervaren technicus binnen het vakgebied. Door zijn ondernemersachtergrond kon het niet uitblijven om zelf een bedrijf op te richten binnen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

  Het bedrijf is officieel opgericht in 2017 en heeft inmiddels een brede staat van dienst opgebouwd binnen nieuwbouw, verbouw en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties met de focus op:

  • Elektrotechnische werkzaamheden voor woningen en (bedrijfs)panden
  • Krachtinstallaties (230 en 400 Volt)
  • Data en telecom

  Neem contact op

  Projecten

  Renovatie

  In Alkmaar wordt de gehele elektrotechnische installatie vervangen en voorzien van de modernste ontwikkeling op het gebied van energie besparing en veiligheid!

  Bekijk project

  Van A tot Z

  Dit is een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Nieuwe Niedorp. Wij zijn vanaf de start betrokken geweest bij de aanleg van alle elektrotechnische werkzaamheden, van ontwerp naar installatie tot een zeer tevreden klant!

  Bekijk project

  Woonboerderij

  Een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Heerhugowaard!

  Bekijk project