Elektricien Bergen

Een erkend elektricien helpt u graag  bij elk elektrotechnisch vraagstuk 

Elektricien Bergen

Heeft u een erkend elektricien nodig tijdens uw verbouwing? Het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn. Door het verkeerd installeren van elektriciteit kunt u letsel oplopen of ontstaan er beschadigingen aan uw (nieuwbouw)woning. Dit komt in veel gevallen door een gebrek aan expertise. Miller Elektrotechniek is een erkend bedrijf in de elektrotechniek en helpt u graag om duurzame en efficiënte elektriciteitsnetwerken aan te leggen. Naast het aanleggen van elektriciteitswerkzaamheden assisteert Miller Elektrotechniek u bij andere werkzaamheden zoals:

Door de juiste elektricien in te schakelen bespaart u onnodige kosten in de toekomst. Wilt u weten wat een elektricien in Bergen voor u kan betekenen? Miller Elektrotechniek komt graag met u in contact!

Een erkend elektricien helpt u met raad en daad

Heeft u advies nodig voor het aanleggen of uitbreiden van een nieuwe meterkast? Of twijfelt u over het correct aanleggen van de infrastructuur van het elektriciteitsnetwerk? Miller Elektrotechniek helpt u graag in Bergen en omgeving. Naast betrouwbaar advies installeren de elektricien ook de elektrotechnische installaties. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame en betrouwbare installatie, zodat u jaren voorruit kunt. 

Neem gerust contact op door te mailen naar info@millerelektrotechniek.nl

Onderhoud tegen onnodige uitval

Uitval is in veel gevallen te voorkomen. Door uw elektrotechnische apparatuur goed te onderhouden kunt u dit eenvoudig voorkomen. Toch moet u wel tijd en expertise nodig hebben om dit correct te doen. De elektricien van Miller Elektrotechniek helpt u graag in Bergen en omgeving om uw elektrotechnische apparatuur vakkundig te onderhouden op eenmalige of periodieke basis. 

Wilt u weten wat een erkend elektricien voor u kan betekenen in Bergen en omgeving? Miller Elektrotechniek komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Heeft u vragen over elektrotechnische werkzaamheden of advies hierover? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

  Advies

  Werken met elektriciteit brengt grote risico’s met zich mee. Binnen ons vakgebied gebeuren te veel ongelukken door onvoldoende kennis en incorrect handelen. Het juiste advies zorgt ervoor dat we het risico op onveilige situaties minimaliseren. Heb je vragen over je huidige of een nieuw aan te leggen elektrotechnische installatie? Neem dan contact met ons op. Een ervaren en deskundig medewerker van ons bedrijf helpt je graag verder met het juiste advies!

  Neem contact op

  Over ons

  Het brein achter Miller Elektrotechniek is de ondernemende technicus Kevin Molenaar. De techniek is een enorme inspiratiebron bij het oplossen van problemen en het aanbrengen van verbetering en duurzaamheid in het dagelijks leven.

  In 2010 begon Kevin als monteur bij een elektrotechnisch bureau in de buitendienst. Daar heeft hij kennis en ervaring opgebouwd en zich doorontwikkeld tot een ervaren technicus binnen het vakgebied. Door zijn ondernemersachtergrond kon het niet uitblijven om zelf een bedrijf op te richten binnen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

  Het bedrijf is officieel opgericht in 2017 en heeft inmiddels een brede staat van dienst opgebouwd binnen nieuwbouw, verbouw en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties met de focus op:

  • Elektrotechnische werkzaamheden voor woningen en (bedrijfs)panden
  • Krachtinstallaties (230 en 400 Volt)
  • Data en telecom

  Neem contact op

  Projecten

  Renovatie

  In Alkmaar wordt de gehele elektrotechnische installatie vervangen en voorzien van de modernste ontwikkeling op het gebied van energie besparing en veiligheid!

  Bekijk project

  Van A tot Z

  Dit is een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Nieuwe Niedorp. Wij zijn vanaf de start betrokken geweest bij de aanleg van alle elektrotechnische werkzaamheden, van ontwerp naar installatie tot een zeer tevreden klant!

  Bekijk project

  Woonboerderij

  Een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Heerhugowaard!

  Bekijk project