U schakelt een vakman in, de elektricien uw elektrotechnische installatie 

Elektricien Heerhugowaard

Bent u bezig met de verbouw van uw nieuwbouwwoning of bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Heerhugowaard en omgeving voor een groot project? Het zelf onder handen nemen van elektrische installaties kan ernstige gevolgen hebben. Dit komt bijvoorbeeld door het incorrect installeren, verkeerd handelen of door gebrek aan kennis. Het gevolg: schade aan het pand, en nog erger, (ernstige) lichamelijke schade. Miller Elektrotechniek helpt u graag vakkundig bij het installeren en onderhouden van uw elektrische installaties. Daarnaast adviseert Miller Elektrotechniek u om het risico op ongelukken te voorkomen en kosten te besparen in de toekomst. Een erkend elektricien komt graag bij u langs voor een opname van een aan te leggen installatie in Heerhugowaard. Tijdens de opname let de elektricien niet alleen op het zo vakkundig mogelijk installeren van de elektrische installaties, maar ook naar de meest efficiënte manier van installeren, zodat u ook in toekomstige verbouwingen weinig, of niets, hoeft te veranderen aan het elektriciteitsnetwerk. 

Onderhoud door een elektricien Heerhugowaard

Voorkomen is beter dan genezen is een veelgebruikte uitspraak die ook van toepassing is in de elektrotechniek. Daarnaast is het zelfs noodzakelijk volgens wet- en regelgeving om elektrische installaties goed te onderhouden. Het voorkomt onnodige uitval of ernstige schade. Miller Elektrotechniek is expert op het gebied van onderhoud en kan periodiek uw elektrische installaties controleren. Ook voor een enkele onderhoudsbeurten komt de elektricien graag bij u langs op locatie in Heerhugowaard en omgeving. 

Problemen zijn snel verholpen met Miller Elektrotechniek 

Bij problemen komt de elektricien van Miller Elektrotechniek zo snel mogelijk langs om uitval of problemen aan elektrische installaties te verhelpen. Als erkend elektricien verhelpt hij niet alleen het probleem, maar lost het dusdanig op zodat u op termijn geen elektricien meer in hoeft te huren. 

Wilt u weten wat een erkend elektricien voor u kan betekenen in Heerhugowaard? Miller Elektrotechniek komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken of om problemen te verhelpen!

Neem contact op

Heeft u vragen over elektrotechnische werkzaamheden of advies hierover? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

  Advies

  Werken met elektriciteit brengt grote risico’s met zich mee. Binnen ons vakgebied gebeuren te veel ongelukken door onvoldoende kennis en incorrect handelen. Het juiste advies zorgt ervoor dat we het risico op onveilige situaties minimaliseren. Heb je vragen over je huidige of een nieuw aan te leggen elektrotechnische installatie? Neem dan contact met ons op. Een ervaren en deskundig medewerker van ons bedrijf helpt je graag verder met het juiste advies!

  Neem contact op

  Over ons

  Het brein achter Miller Elektrotechniek is de ondernemende technicus Kevin Molenaar. De techniek is een enorme inspiratiebron bij het oplossen van problemen en het aanbrengen van verbetering en duurzaamheid in het dagelijks leven.

  In 2010 begon Kevin als monteur bij een elektrotechnisch bureau in de buitendienst. Daar heeft hij kennis en ervaring opgebouwd en zich doorontwikkeld tot een ervaren technicus binnen het vakgebied. Door zijn ondernemersachtergrond kon het niet uitblijven om zelf een bedrijf op te richten binnen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

  Het bedrijf is officieel opgericht in 2017 en heeft inmiddels een brede staat van dienst opgebouwd binnen nieuwbouw, verbouw en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties met de focus op:

  • Elektrotechnische werkzaamheden voor woningen en (bedrijfs)panden
  • Krachtinstallaties (230 en 400 Volt)
  • Data en telecom

  Neem contact op

  Projecten

  Renovatie

  In Alkmaar wordt de gehele elektrotechnische installatie vervangen en voorzien van de modernste ontwikkeling op het gebied van energie besparing en veiligheid!

  Bekijk project

  Van A tot Z

  Dit is een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Nieuwe Niedorp. Wij zijn vanaf de start betrokken geweest bij de aanleg van alle elektrotechnische werkzaamheden, van ontwerp naar installatie tot een zeer tevreden klant!

  Bekijk project

  Woonboerderij

  Een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Heerhugowaard!

  Bekijk project