Elektricien Schagen

Van aanleg en onderhoud tot uitbreiding, Miller Elektrotechniek staat altijd voor u klaar

Elektricien Schagen

Miller Elektrotechniek staat voor vakmanschap en kwaliteit. Wat voor velen lijkt als hogere wiskunde, kan ik omzetten naar functionerende elektronische installaties. Wat namelijk een feit is, is dat het werken met elektriciteit gevaren met zich meebrengt. Niet alleen kunnen er ongelukken gebeuren wegens een tekort aan expertise of incorrect handelen, maar kunnen installaties ook op termijn beschadigen of in het ergste geval in brand vliegen. Met ruim 10 jaar ervaring zijn is Miller elektrotechniek een verantwoorde keuze voor elk project in Schagen en omgeving. 

Een ervaren elektricien voor nieuwbouwwoningen in Schagen

Wilt u uw nieuwbouwwoning verbouwen of wilt u uw huidige woning uitbreiden? Dan kunt u het beste een erkende elektricien in Schagen inschakelen. Een elektricien kan niet alleen helpen bij het aanleggen van kabels voor het elektriciteitsnetwerk, maar kan ook aansluitpunten maken voor uw verlichting. Ook kan een erkend elektricien stoppenkasten aanleggen op een efficiënte manier waardoor de stroomgroepen in uw woning niet overbelast raken. Door te kiezen voor Miller Elektrotechniek, kiest u voor een duurzame en statische woning. 

Duurzame techniek moet goed worden onderhouden

Het maakt niet uit hoe goed uw apparatuur is, zolang deze niet goed wordt onderhouden zal uw apparatuur beschadigd raken. Dit geldt ook voor uw  elektrotechnische installaties. Miller Elektrotechniek zorgt ervoor dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving door uw installaties goed op orde te houden.

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Schagen of omgeving? Miller Elektrotechniek komt graag bij u langs voor een opname of om de mogelijkheden te bespreken voor uw elektrotechnische oplossing!

Neem gerust contact op door te mailen naar info@millerelektrotechniek.nl

Neem contact op

Heeft u vragen over elektrotechnische werkzaamheden of advies hierover? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

  Advies

  Werken met elektriciteit brengt grote risico’s met zich mee. Binnen ons vakgebied gebeuren te veel ongelukken door onvoldoende kennis en incorrect handelen. Het juiste advies zorgt ervoor dat we het risico op onveilige situaties minimaliseren. Heb je vragen over je huidige of een nieuw aan te leggen elektrotechnische installatie? Neem dan contact met ons op. Een ervaren en deskundig medewerker van ons bedrijf helpt je graag verder met het juiste advies!

  Neem contact op

  Over ons

  Het brein achter Miller Elektrotechniek is de ondernemende technicus Kevin Molenaar. De techniek is een enorme inspiratiebron bij het oplossen van problemen en het aanbrengen van verbetering en duurzaamheid in het dagelijks leven.

  In 2010 begon Kevin als monteur bij een elektrotechnisch bureau in de buitendienst. Daar heeft hij kennis en ervaring opgebouwd en zich doorontwikkeld tot een ervaren technicus binnen het vakgebied. Door zijn ondernemersachtergrond kon het niet uitblijven om zelf een bedrijf op te richten binnen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

  Het bedrijf is officieel opgericht in 2017 en heeft inmiddels een brede staat van dienst opgebouwd binnen nieuwbouw, verbouw en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties met de focus op:

  • Elektrotechnische werkzaamheden voor woningen en (bedrijfs)panden
  • Krachtinstallaties (230 en 400 Volt)
  • Data en telecom

  Neem contact op

  Projecten

  Renovatie

  In Alkmaar wordt de gehele elektrotechnische installatie vervangen en voorzien van de modernste ontwikkeling op het gebied van energie besparing en veiligheid!

  Bekijk project

  Van A tot Z

  Dit is een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Nieuwe Niedorp. Wij zijn vanaf de start betrokken geweest bij de aanleg van alle elektrotechnische werkzaamheden, van ontwerp naar installatie tot een zeer tevreden klant!

  Bekijk project

  Woonboerderij

  Een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Heerhugowaard!

  Bekijk project