Elektricien Warmenhuizen

Geen elektrotechnisch vraagstuk is te complex voor Miller Elektrotechniek 

Elektricien Warmenhuizen

Bij Miller Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor uw installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Met ruim 10 jaar ervaring, zorgt Miller Elektrotechniek ervoor dat uw elektrotechnische installaties vakkundig worden geïnstalleerd en onderhouden door een ervaren elektricien. Miller Elektrotechniek is actief in Warmenhuizen en omgeving en houdt zich bezig met diverse werkzaamheden zoals:

Met name bij verbouwingen en nieuwbouw is Miller Elektrotechniek graag van start van het project betrokken, voor betrouwbaar en gedegen advies voor al uw elektrotechnische vragen. Wilt u weten wat een elektricien Warmenhuizen voor u kan betekenen? Miller Elektrotechniek komt graag met u in contact!

Elektrotechniek aanleggen bij nieuwbouw door een elektricien

Miller Elektrotechniek werkt graag mee bij nieuwbouw in Warmenhuizen en omgeving. Tijdens een opname kijkt de elektricien samen met u wat Miller Elektrotechniek voor u kan betekenen in Warmenhuizen. Daarbij kijkt de elektricien altijd een stap verder, voor een duurzaam resultaat. U hoeft daardoor, ook niet in de toekomst, aanpassingen te doen aan de infrastructuur van elektra. Door een erkend elektricien de opdracht uit te laten voeren, bent u verzekerd dat u ook in latere stadia geen complicaties tegenkomt. Tevens geeft Miller Elektrotechniek advies over het uitbreiden van de meterkast. In enkele gevallen is dit zelfs noodzakelijk om overbelasting te voorkomen. De elektricien van Miller Elektrotechniek helpt u graag in Warmenhuizen en omgeving om overbelasting en schade te voorkomen!

Onderhoud aan elektrotechnische installaties 

In veel gevallen moet een elektricien langskomen om elektrotechnische installaties te repareren. Dit had voorkomen kunnen worden door het onderhouden van de installaties. Miller Elektrotechniek onderhoudt uw elektra op een enkele of periodieke basis. 

Zoekt u een elektricien in Warmenhuizen en omgeving? Miller Elektrotechniek staat voor u klaar. Miller Elektrotechniek bespreekt graag met u de mogelijkheden betreffende uw elektrotechnische vraagstuk.

Neem gerust contact op door te mailen naar info@millerelektrotechniek.nl

Neem contact op

Heeft u vragen over elektrotechnische werkzaamheden of advies hierover? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

  Advies

  Werken met elektriciteit brengt grote risico’s met zich mee. Binnen ons vakgebied gebeuren te veel ongelukken door onvoldoende kennis en incorrect handelen. Het juiste advies zorgt ervoor dat we het risico op onveilige situaties minimaliseren. Heb je vragen over je huidige of een nieuw aan te leggen elektrotechnische installatie? Neem dan contact met ons op. Een ervaren en deskundig medewerker van ons bedrijf helpt je graag verder met het juiste advies!

  Neem contact op

  Over ons

  Het brein achter Miller Elektrotechniek is de ondernemende technicus Kevin Molenaar. De techniek is een enorme inspiratiebron bij het oplossen van problemen en het aanbrengen van verbetering en duurzaamheid in het dagelijks leven.

  In 2010 begon Kevin als monteur bij een elektrotechnisch bureau in de buitendienst. Daar heeft hij kennis en ervaring opgebouwd en zich doorontwikkeld tot een ervaren technicus binnen het vakgebied. Door zijn ondernemersachtergrond kon het niet uitblijven om zelf een bedrijf op te richten binnen om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

  Het bedrijf is officieel opgericht in 2017 en heeft inmiddels een brede staat van dienst opgebouwd binnen nieuwbouw, verbouw en onderhoud van diverse elektrotechnische installaties met de focus op:

  • Elektrotechnische werkzaamheden voor woningen en (bedrijfs)panden
  • Krachtinstallaties (230 en 400 Volt)
  • Data en telecom

  Neem contact op

  Projecten

  Renovatie

  In Alkmaar wordt de gehele elektrotechnische installatie vervangen en voorzien van de modernste ontwikkeling op het gebied van energie besparing en veiligheid!

  Bekijk project

  Van A tot Z

  Dit is een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Nieuwe Niedorp. Wij zijn vanaf de start betrokken geweest bij de aanleg van alle elektrotechnische werkzaamheden, van ontwerp naar installatie tot een zeer tevreden klant!

  Bekijk project

  Woonboerderij

  Een mooi voorbeeld van een nieuwbouw project in Heerhugowaard!

  Bekijk project